Retourinformatie

Retourneren
Als er iets niet goed is met het product of u wenst te afzien van de aankoop, u kunt het kosteloos terugsturen naar ledsmania.nl.  
U kunt uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst terugsturen, zoals bepaald in de wet ‘kopen op afstand’, onder voorwaarde dat het product zich nog in de (indien redelijkerwijze mogelijk) originele verpakking bevindt en niet gebruikt is. De verzendkosten voor de retourzending zijn kosteloos en worden door ons vergoed.

Afkoelingperiode
U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en –  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@ledsmania.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wenst u uw bestelling te returneren? hebruik aub. ons retour formulier.