LED verlichting & digital signage voor bedrijven en particulieren

Betaalmethoden

Welke betalingsmogelijkheden bied LEDSMANIA aan?
Momenteel biedt LEDSMANIA 4 betalingsmogelijkheden aan voor het afrekenen van uw bestelling in onze webshop namelijk:

iDEAL:
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling online afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Hier zijn voor u aan ons geen extra kosten verbonden.


PayPal:

Met Paypal kunt u met uw e-mail adres betalen! Ook kunt u op deze manier via uw creditcard betalen. Voor Paypal moet u zich wel éénmalig registreren op de site: www.paypal.nl. Hier zijn voor u aan ons geen extra kosten verbonden.

Vooruitbetaling:
Vooruitbetaling wil zeggen dat nadat u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een e-mail van ons met een factuurnummer. Dit factuurnummer tezamen met uw achternaam gebruikt u als kenmerk bij het overboeken van het totaalbedrag van uw bestelling, van uw rekening naar onze rekening. Zodra het geld op onze rekening staat, wordt uw bestelling bevestigd door middel van een e-mail en daarna wordt uw bestelling verwerkt. Hier zijn voor u aan ons geen extra kosten verbonden.


Levering onder rembours:
Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag vermeerderd met de eventuele transport- en rembourskosten rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.
Kosten voor de koper van rembours verzenden zijn :€15,95